Beretning 2020

 

Da vi havde generalforsamling sidste år i november, og jeg blev valgt til formand for Dameklubben, var jeg godt klar over, at det ville blive svært, at leve op til de tidligere formænds arbejde og især vores af gående formand Marianne Vesterholm. Men jeg havde ikke forventet at få endnu en udfordring der hedder Covid 19 – som ikke alene har lavet om på Dameklubbens aktiviteter i løbet af året, men også på vores hverdag, hvor håndsprit er blevet en fast inventar i vores tasker.

Vi startede året 2020 med et godt bestyrelsesmøde hvor vi fik planlagt årets aktiviteter. • Opstartsmøde hvor Martin Kristoffersen skulle komme og fortælle om de nye regler/lokalregler og alle de nye tiltage der var blevet lavet i løbet af vinteren og det som skulle laves i løbet af sommeren på vores dejlige golfbane. • Foldere blev gennemgået, tilpasser med de ændringer der nu skule være • Nye sang hæfter, hvor vi løbende kunne sætte nye sange ind i (med større skrift – til os der en langsynet) de har dog ikke været i brug pga af Coronaen) • Planlægning af fællesmatcherne – venskabsmatcher – onsdags turneringerne – udflugt til Harekær uddeling af opgaverne osv. • Vore fortrinstider blev aftalt kl. l. 9 – 14 og 16.30. Alt blev godkendt af kontoret – ja, selv vejret artede sig - så nu var vi klar til en ny sæson på golfbanen. Som Louise altid siger; nu jeg klar til at komme på græs.

Så sker der desværre det d. 11. marts hele Danmark bliver lukket ned. Skoler, daginstitutioner, restauranter, frisører, folk blev sendt hjem fra arbejde – hjemme arbejdspladser blev det store hit for nogen, andre følte sig isoleret i deres eget hjem. Der blev vendt op og ned på vores alle samens hverdag. Ja, selv golfbanen blev lukket 

Langsomt blev der åbnet op for spil, helst med de samme markere, men intet socialt samvær bagefter i klubhuset, ja selv klubhuset var lukke af. Vi i bestyrelsen ventede spændt på - hvornår kontoret åbnede op for spil for klubberne i klubben, og hvornår statsministerens åbnede op for forsamlinger på mere end 10 personer April måned var meget lang - Det var svært at være i god tid med hensyn til kommunikationen, bl.a. med hensyn til turneringer, da vi jo håbede til det sidste – at vi kunne afvikle vores turneringer.

Coronaen var skyld i at vi måtte aflyse: • Opstartsmøde • Åbningsturnering med modeshow • Udflugt til Harekær • Kønnenes kamp mod mandeklubben • Venskabsmatch mod Kalundborg og Sydsjælland – • Veteranhave turneringen som vi havde planlagt i samarbejde med mandeklubben. Endelig kom dagen d. 6 maj hvor Dameklubben kunne afholde den første onsdagsturnering – og den var længe ventet.

Solen skinnede og vi var 44 damer, som var ude og spille golf, dog med lidt corona regler, da vi selv skrev vores eget scorekort. Snakken gik da vi nåede til hul 19 på terrassen, dog med pæn afstand – Det var en længe ventet dag. Vi har haft en stor tilslutning til vores onsdags turneringer i år. Måske pga. Corona’en, da vi ikke har kunne været ude og rejse, men det har været dejligt at komme onsdag middag – hvor formmiddagsdamer sidder og vender deres runde - inden eftermiddagsdamerne skulle ud på deres tørn. Vi har haft stor tilslutning til onsdags turneringerne i år. Ofte har vi været over 40 damer ud og spille. . Vi har haft en lille tilbage gang af medlemmer – således at vi nu er 66 medlemmer, men 66 flittige damer om onsdagen. Og vi har kunne byde 7 nye damer velkommen i dameklubben. Endelig kom den første- 36 damer deltog i fællesturnering Sommerturnering d. 8. 6.2020 . Denne dag havde vi oprindelig tænkt os skulle være en turnering for Veteranhaven, men blev hurtigt lavet om til en match kun for dameklubbens medlemmer. Vi var 36 damer ude denne onsdag i flot solskinsvejr. Første fællesmatch – men vi måtte også konstatere at vi var midtvejs i sæsonen.

Venskabsmatchen mod Sydsjælland – blev afviklet med stjernebolden – hvor vi spiste udenfor – hvilket blev lidt koldt

Trelleborgs damer ville gerne komme trods Corona - Trelleborg mødte op med 16 friske damer, som nød vores dejlige golfbane, Vi var i alt 48 spillere, hvilket var et problem, da vi kun måtte være 42 indenfor i klubhuset – Så vi var nød til at dække op til 8 spillere udenfor, men problemet blev løst – da der var nogen som havde valgt maden fra – så til sidst gik det op – alle kunne sidde indenfor og nyde den dejlige mad fra Cafeen.

Løvfalsturneringen faldt desværre sammen med junior afslutningen, hvilket gjorde at fællesspisningen blev aflyst – det må vi lære af således at vi får koordineret de forskellige kalendere inden vi endelig får vores på plads.

Årets sidste 9 hulles turnering en Mexican scable en lidt anderledes holdturnering, blev modtaget utroligt godt, og jeg hørte at der var flere som synes at det kunne vi godt lave til en 18 hullet turnering – det tager vi eller den nye bestyrelse i næste årsplanlægning.

Dameturen til Præstekilde 22 deltagere, hvor vi spillede Møngolfbane begge dage, hvilket jo gjorde at vi kendte banen – så vi havde mulighed for at forbedre scoren den næste dag. 10 damer havde prøve-spillet banen om fredagen. Dejligt hotel trods alle Corona restriktionerne – havde vi en dejlig tur. Som jeg håber vi også får til næste år, da det altid er rart at vi også kan have noget socialt samvær efter matchen – selv om vi skal holde afstand.

Næste års dame tur kommer jeg tilbage til senere. Jeg vil sige tak til Tina fra shoppen, for de fine sponsor præmier til vores matcher, og dit altid gode humør og betjening når vi kommer op i shoppen. Vi håber at 2021 vil åbne lidt op igen, så du kan få lov til at afholde modeshow, så vi kan se det nye udvalg for 2021. En tak til cafeen for den gode mad og betjening mindst for sponsorering af gavekortene til tættes flaget til vores fællesturneringer. Et tak til kontoret – for deres hjælp i forbindelsen med afvikling af turneringer – og at vi fik vores spilleplan og ønsker godkendt uden betingelser. Så kan vi jo prøve til næste år- om vi kan få flyttet tilmeldingstidspunktet til om lørdagen. Vi er nogen som glemmer det om fredagen.

En stor tak til hele bestyrelsen for det store arbejde - blå. ved uddelegering af opgaver og fordi I altid er klar til at afholde møder/ svare på mail – når noget har skulle afgøres i sidste øjeblik. Jeg håber at næste år bliver mere styr bart ellers har vi jo lært en masse i dette år. En ekstra tak til vores fotograf Doris – som altid tager fantastiske billeder, og en lille kommentar, også selv om hun er midt i en turnering, der er jo altid et godt motiv i nærheden – så kan vi andre nyde det, når det bliver lagt på hjemmesiden. Også en ekstra tak til Marianne, for det store arbejde, med at sætte onsdags turneringer op. Således at vi kan fri give ikke brugte tider til greenfee gæster, hvilket klubben har haft rigtig mange af i år. Marianne kender os jo rigtig godt, og ved at nogen af os, glemmer at tilmelde os om fredage, så Marianne laver startlisten om lørdagen, men offentliggør den først om mandagen, så de ”glemsomme” også kan komme ud og spille om onsdagen. Det giver lidt ekstra arbejde for Marianne, men en meget fin service for os Damer.

Til sidst en Tak for året som er gået - et år, som jeg vil huske tilbage på - dejlige damer – godt selskab – til tider god golf men især mundbind og håndsprit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del siden